FÆLLES OM FREMTIDENS FORANDRINGER

Sammen MOD en grønnere fremtid

Det Fælles Bedste er skabt, fordi vi mener det er tvingende nødvendigt at gennemføre en omstilling til et bæredygtigt samfund, hvor bæredygtigheden er både økologisk, økonomisk, social og kulturel.

OM OS

Hvorfor vi er til

Vores samfund er i bevægelse. Vi er ved at ændre den måde vi arbejder på, bor på, spiser på, vores deltagelse i demokratiet, vores måde at holde os sunde på. Nyskabende fællesskaber myldrer frem, og gentænker vores hverdag og liv. Nye økologiske virksomheder dukker op overalt, og gamle virksomheder omstiller deres måde at producere på. Vi er ved at skabe fremtiden. Bevægelsen er i gang, men det haster, og vi er nødt til at hjælpes, hvis det skal lykkes.

Vores fokusområder

Vi arbejder for at synliggøre, udbrede og igangsætte bæredygtige løsninger inden for alle samfundssektorer. Vi ønsker at formidle viden, uddannelse, forskning og teknologier inden for bæredygtighed.

Samarbejdet i Det Fælles Bedste og dets projekter skal give deltagerne fælles platforme at arbejde ud fra, mere netværk, flere ressourcer og bredere perspektiver, synergier og viden fra et bredt samfundsfelt af aktører. Derfor arbejder vi også med en åben, gennemsigtig organisation og et udstrakt demokrati.

Vi gør tingene enkelt, uhøjtideligt og effektivt for at skabe løsninger og handling.

Viden og erfaringer

Aktiviteter

Visioner og mål

Konsekvenser

ET NYT VÆKSTBEGREB

Vækst i livskvaliteten

Det Fælles Bedste arbejder for et nyt vækstbegreb – vækst i livskvalitet. En fremtid hvor vi har mere tid og mindre stress. Med sunde fødevarer, rent vand, ren luft og kvalitetsvarer der er langtidsholdbare og genbruges. Med langt mere fællesskab, hvor vi udvikler demokratiet, så vi skaber rammer for indflydelse på vore egne liv. Kombineret med et rigt kulturliv baseret på borgernes aktive og kreative livsudfoldelse, hvor alle kan være med og kulturen er en del af hverdagslivet.

Scroll to Top
Søg

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.