Vejle er vært og hele arrangementet planlægges i samarbejde med Vejle Kommune

Vejle by er udvalgt som en af de 100 resiliensbyer verden over, der arbejder for at skabe løsninger på klimaændringerne. Derfor giver det ekstra mening at placere Folketræffet i netop Vejle. Arrangementet foregår midt i Vejle by, i Spinderihallerne og området deromkring, som kommunen har stillet til rådighed, ligesom kommunen støtter bredt.

Omstillingen til bæredygtighed kommer ikke til at ske uden et aktivt og initiativrigt civilsamfund. Derfor har Vejle Kommune sagt ja til være vært ved Det Fælles Bedstes Folketræf for et bæredygtigt Danmark 10.-13. maj. Vejle Kommune støtter op om træffet og opfordrer alle frivillige organisationer i Vejle til at gøre det samme. Folketræffet er et arrangement for hele Danmark, og en anledning til at vise, hvad civilsamfundet kan udrette. Samtidig er det en enestående mulighed for at lære og blive inspireret af ildsjæle fra andre landsdele og lande.

Folketræffet følges op af Vejle Kommunes eget lokale Folkemøde i juni, og vi opfordrer derfor alle grønne foreninger og ildsjæle til at komme til træffet og tage hul på samtalen om en grønnere fremtid.