Tilmeld dig FolkeTræffet!

Nu kan du tilmelde dig FolkeTræffet. Vi anbefaler, at du læser de følgende oplysninger igennem, før du går til tilmeldingsformularen i bunden af siden.

Ønsker du at se en liste over priser til årets træf, kan du finde den her

Undervejs i tilmeldingen kan du vælge, om du vil være frivillig – uanset om du har et par timer at give eller en del mere, er du meget velkommen til at være med! Læs mere om hvad det vil sige her.
Du kan også vælge at være social vært, hvor du huser overnattende til træffet. Det er sjovt og hyggeligt og du får fri adgang til træffet som tak fra os. Læs mere om hvad det vil sige her.

Er du nysgerrig efter programmet, kan du finde det her.

Bemærk, at der er flere måder at tilmelde sig på

Er du almindelig besøgende vælger du blot “almindelig billet” og betaler normal pris for træffet og har dermed fuld adgang til træffet i de dage, du tilmelder dig.

Ønsker du kun at deltage om lørdagen til netværksmøde, afslutningsfesten eller generalforsamling i din forening (tjek selv med din forening om de afholder generalforsamling her) vælger du “almindelig billet” og afkrydser “Netværksmøde” og/eller “Festen lørdag aften”.

Er du workshopholder, oplægsholder, deltager med bod, stand, udstilling, event, musik, paneldebat eller har du mulighed for at være social vært – så skal du vælge en af de andre muligheder. 

Alle kan forudbestille frokost og aftensmad til torsdag og fredag – det betaler du på selve dagen. Visse deltagere får dækket transportomkostninger og frokost. Det fremgår af tilmeldingsmodulet.

Husk at tilmelde dig til festen lørdag aften!

Vi fejrer årets træf og den bæredygtige omstilling med et brag af en aften – med musik, middag, god stemning, højt humør og forskellige indslag!
Vi ønsker at så mange som muligt deltager i aftenens fest – så husk at tilmelde dig. 

Tilmelding

OBS 23/4: Nogle brugere oplever ustabilitet på systemet. Vi arbejder på at få det løst – hvis du har problemer med tilmeldingen beder vi dig prøve igen lidt senere. 

OBS: Har du udfyldt forkert og skal tilbage til en tidligere side i tilmeldingsformularen, er det vigtigt at du bruger knapperne “Tidligere” og “Næste” i bunden af skærmen.
OBS: Når du når afslutningen af formularen, så husk at afslutte ved at trykke “Send”. Det er først, når du får en besked om, at du er tilmeldt, at din tilmelding er gået igennem. Du vil også modtage en bekræftelsesmail, når du er tilmeldt.

 

Tilmelding
Adresse
By
Region
Postnummer