fetfaellesbedste

HVAD?
Vi mødes igen for at komme videre med planlægningen af Det Fælles Bedste Østjylland https://www.facebook.com/events/1612661252395663/. OG vi spiser sammen, blandt andet, medbring en ret til fælles bord.

HVOR?
Denne gang kommer mødet til at foregå i Andelssamfundet Hjortshøj, så vi kan få et bedre indtryk af, hvad det er for et sted, hele arrangementet løber af staben d. 23.-25. september.

HVEM?
Lige nu er vi en arrangørgruppe på fem personer, der spiller bolden videre fra det landsdækkende folketræf Det Fælles Bedste.  Men vi vil meget gerne være flere. Du behøver ikke selv have deltaget i Det Fælles Bedste – alle er velkomne!

“HVAD KAN JEG BIDRAGE MED?”
Der er styr på programmet, men vi er stadig et stykke fra mål ift. organisering og har masser af opgaver i vente. Der skal bl.a. ringes rundt til en masse foreninger, og vi skal have sendt invitationen ud til så mange som muligt.

Du kan enten deltage i mødet her og være med til forberedelserne, eller du kan være til hjælp undervejs i arrangementet, hvor vi skal have fordelt en del praktiske opgaver, hovedsageligt i forbindelse med madlavning, servering, oprydning og rengøring.

Derudover kan du være behjælpelig ved simpelthen at dele begivenheden – og invitere alle dem du kender i Østjylland!

Har du tid og lyst til at give en hånd med? Skriv enten her på begivenheden eller send en mail til til laurabarnkob@live.dk og skriv “Hjælpende hånd til DFBØ+dit navn” i emnefeltet.

Vi håber på, at se dig! Hvis ikke som medarrangør eller medhjælper, så som deltager!

Kærlig hilsen
Josephine E. Honoré, Arne Thomas Mayoh, Laura Vejen Barnkob, Niels Aagaard og Anna Bonnichsen.