Praktisk – Mad

Kort Overnatning Transport Pakkeliste Møder Mad
Hvorfor skal jeg tilmelde mig, for at få mad?

Vi gør alt hvad vi kan for at leve op til vores høje grønne ambitioner, så derfor vil vi selvfølgelig også undgå det store madspild, der ofte er ved store arrangementer. Derfor skal du tilmelde dig.

Hvor bestiller jeg mad?
Hvis du allerede har tilmeldt dig træffet, men glemt at bestille mad, så gør du det HER.
Eller er du slet ikke tilmeldt? Så gør du det HER.

Hvad er på menuen?

Frokost
Hver dag under Folketræffet forvandler området foran Hvalsøhallerne sig til en overdådig madgade. Alle, der har købt en madbillet, kan vælge mellem ti forskellige økologiske retter fra vores otte madboder. Vegetarisk, vegansk, kød og fisk – du vælger selv.

I Madgaden finder du: GRO Køkken, Aspargesknejpen, Oplevelser på Svanholm, Herslev Bryggeri, Hvalsø Spisehus, Speciallandbruget MULD, KBH MADHUS, Herthadalen og ØKOllektivet. De byder f.eks. på:

  • Chili sin carne med creme fraiche og hakkede rødløg, ris og brød
  • Braiseret Gul bosnisk køkken (gulerod) med tomat og løg. Brød til.
  • Pølsevogn: Pølse med surkål, æble-/løgkompot, brød og sennep
  • Jordskokkesuppe med brød
  • Højt belagt vegansk smørrebrød med diverse side orders
  • Stor salat af vildt og tamt grønt og spiret byg, persillecreme og en bolle.
  • Pulled pork, coleslaw og surt
  • Grillede løgskaller, stegt gulerod, frisk ost, skanke fra tyrekalv
  • Sandwich med kalv, brændte løg, grov remo, grønt og urter + frugt
  • Indisk dahl med raita og naan
  • Sjællandsk porchetta: god gris rullet m havtorn, gule sennepsfrø, ramsløg og fennikel
  • Sandwich med laks, ramsløg, grønt og urter + frugt

Festmenu lørdag aften

  • Blomkål/mandelsuppe med knækbrød til
  • Sprøde røde, gule og ”umodne” grønne tomater vendt med olier
  • Kålsalat med gulerødder, forårsløg, peberfrugt og asiatisk sesamdressing
  • Hvedekernesalat med ovnbagte grøntsager, citrusdressing og masser af
    krydderurter
  • Swedig okse i Sumo øl (Olsens i Glim) og ramsløg
  • Thai hummus, forårsløg, kokos, grøn curry mm. (vegansk)
  • Blomkåls CousCous: Revet blomkål, yoghurt, citron og karse.
  • Grillede løgskaller, friskost, persille gremolata
  • Gravad laks
  • Rodfrugtsmoussaka med spinat, vesterhavsost og gurkemejeyoghurt
  • Grillet hjertesalat med parmesan og citron
  • Til buffeten serveres Ølands Foccacia med rapsolie og danske lokale
    krydderurter samt Nicolai Halken Skyttes hvedebrød

Dessert – vælg imellem:

  • Rugbrødslagkage med kvancreme og rabarber
    Flødefromage med rabarberkompot og bisquit
  • Lakrids panna cotta og hindbærmousse
    Brownie med frugt