Der er brug for frivillige til mange forskellige opgaver, og nedenfor kan du se, hvad vi lige nu mangler hjælp til. Har du lyst til at være frivillig, kan du nå os her: frivillig@detfaellesbedste.dk

At være frivillig på folketræffet er en anden måde at opleve det på. Det bliver godt! Send os dit navn, email og tlf. nummer og hvad du har tid og lyst til at bidrage med.

Kridte gulve op:
Vi søger fire frivillige torsdag d. 21. april i tidsrummet mellem kl. 15-18 til at hjælpe med til at ‘kridte’ gulvene i Hvalsø Hallerne op. Formålet med aktiviteten er at markere hvor de enkelte stadeholdere skal have deres bod. Kontakt Niels Aagaard, naa_13@hotmail.com // tlf. 40189019

Sætte borde og stole op:
Vi søger 10 frivillige torsdag d. 21. april i tidsrummet mellem kl. 16 – 20 til at sætte borde og stole op på de enkelte stadepladser i Hvalsø Hallerne. Denne aktivitet skal foretages så snart stadepladserne er ‘kridtet’ af. For mere info kontakt Karen Abrahamson, karen@fornyetenergi.dk // tlf. 57804522.

Uddele fakler og sangtekster:
Frivillige til at uddele fakler og sangtekster ved Alsang samt uddele sangtekster, når der er fællessang – se musikprogram. For yderligere info kontakt Niels Aagaard, naa_13@hotmail.com // tlf. 40189019.

Pakke markedsboder sammen og gøre klar til festmiddag:
Vi søger 20-30 personer, som vil hjælpe med til at:

• Få borde og stole ud af hallerne lørdag d. 23. april i tidsrummet mellem kl 17-19. Formålet er at gøre plads til afholdelsen af folketræffets festmiddag samme sted.
• Bygge hallen(erne) op igen til afholdelsen af folketræffets festmiddag.

Hvis du vil hjælpe, så kontakt Jørgen Jørgensen, EPLJAJ@Gmail.com // tlf. 29317254

Mødregruppen:
Består af de frivillige, som passer infopunktet – hjertet af folketræffet, hvor vi får madbilletter, finder vores bortkomne sjal, får en krammer og lige kan spørge, hvis der er noget vi er i tvivl om. Mødregruppen er fuld af omsorg og består naturligvis af alle slags køn. Mødregruppen er selvorganiserende og fuld af glæde – kom og vær med til at opstarte mødregruppen allerede torsdag 21.4 i Hvalsø, så vi får et dejligt overskudsagtigt midtpunkt.
Kontakt Trine Krebs, formand@praktiskoekologi.dk

Børnegruppen:
Afholde masser af grønne, involverende aktiviteter for børn til DET FÆLLES BEDSTE.
Kontakt Niels Johan Juhl-Nielsen, nielsjohan@gmail.com // tlf.: 39 52 29 26

Kørselsgruppen:
Der skal køres en masse ting og sager fra sted til sted – der er brug for dig og din bil!
F.eks nogle ture fra København til Hvalsø, eller bare rundt i Hvalsø.
Se HER: hent-og-bring,
Kontakt Sune Scherfig, DFB@sune.dk // SMS 26 73 13 73