Deltag

Vil du være med til at udvikle et folketræf fra start til slut, et der er bæredygtigt både i sin tanke, men også i sin udformning? Eller har du et par timer, som du gerne vil bruge på DET FÆLLES BEDSTE eller gode idéer til hvordan du lokalt får skabt politisk debat om vores fælles klimafantastiske fremtid? Så er der også en plads og opgave til dig. Sammen skaber vi DET FÆLLES BEDSTE.

Lige nu er en gruppe af frivillige i gang med at arrangere dette års folketræf, så her er der rig mulighed for at blive en del af DET FÆLLES BEDSTE-familien.

Folketræffet bliver drevet af arbejdsgrupper. Herunder finder du de enkelte grupper og deres kontaktpersoner, som du er velkommen til at skrive til, hvis du er interesseret i at hjælpe eller bare har et spørgsmål.

Er I en forening eller et fællesskab, som tænker, at I også vil være med til at skabe dialog om folketræffet og DET FÆLLES BEDSTE, eller har du en helt ny idé til, hvordan vi skaber en grønnere udvikling politisk og praktisk, så skriv til Trine Krebs, formand@praktiskoekologi.dk for at tale om mulighederne inden for rammen af DET FÆLLES BEDSTE.

Folketræf arbejdsgrupper

 • Logistik, Mad og netværksgruppe. Sørger for overnatning, lokaler til møder, mad og det praktiske i mødet samt at få netværk skabt lokalt for mødedeltagere før, under og efter mødet.
  Kontakt Trine Krebs – formand[at]praktiskoekologi.dk
 • Programgruppen  – Står for mødets program og værksteder og for kulturelle arrangementer og outreach til Lejres borgere og lokalsamfund før/under/efter DET FÆLLES BEDSTE.
  Kontakt – Niels Aagaard – naa_13[at]hotmail.com
  Kontakt Lasse Koefoed – ronjarayrockstar[at]gmail.com
 • Børn, aktiviteter for børn på Folketræffet
  Kontakt Niels Johan Juhl-Nielsen, nielsjohan[at]gmail.com
 • Omsorg og Information, vil du gerne hjælpe med at drage omsorg før, under, efter – som man sagde før i tiden: lave te til revolutionen, passe på alle dem, der ikke er så gode til at passe på,
  Kontakt Christine Bille Nielsen, post[at]christinebillenielsen.dk
 • Kommunikationsgruppe – Står for kommunikationen før, under og efter folketræffet.
  Kontakt Mie Schärfe – mail[at]miescharfe.com
 • Økologiske Erhverv – Står for at samle et netværk for økologisk erhverv.
  Kontakt Karen Abrahamsson – karen[at]fornyetenergi.dk
 • Politisk Gruppe. Sætter rammerne for mødets politiske arbejde.
  Kontakt Niels-Simon Larsen – nisiwila[at]gmail.com
 • Tillidsgruppen – Er formænd/repræsentanter fra alle foreninger, som driver processen omkring hele mødet.
  Kontakt – Trine Krebs – formand[at]praktiskoekologi.dk

Vi er en masse mennesker og ikke en stor maskine.

DET er vigtigt for os at påpege at DET FÆLLES BEDSTE er et græsrodsinitiativ, 100% drevet af frivillige borgere fra hele Danmark. Det betyder at noget af det beskrevne, måske ikke helt bliver som skrevet – og at vi måske kan virke utjekkede at samarbejde med. Det er vi ikke, vi har bare ikke nogen stor strømlinet organisation i ryggen. Vi gør det bedste vi kan – for DET FÆLLES BEDSTE. Og vi gør det i en positiv og glad ånd – det er ikke en protest. Det er folkeligt engagement.